12 maj 2010

En politik för fortsatt förnyelse

Idag publicerar jag i UNT en debattartikel som i många delar kan sägas vara vår programförklaring inför valrörelsen i landstinget. Du kan läsa debattartikeln här, men jag vill också göra några kompletterande kommentarer.

Valrörelsen är ett avstamp inför den kommande mandatperioden. Vi går till val efter fyra år då vi gjort mycket, men också identifierat mycket som återstår att göra. Målet är nu att gå vidare med det arbete som påbörjats.

Vi moderater har tillsammans med övriga partier i Alliansen en tydlig agenda, som bygger på en gemensam politik för hela länets bästa. Jag är givetvis stolt över den politik vi moderater står för och driver, men kanske ännu mer stolt över det vi i Alliansen har gjort tillsammans. Det mandat vi söker i den valrörelse som nu börjar söker vi först och främst tillsammans i Alliansen.

Vi har under de fyra år som gått visat att vi kan ta ansvar för verksamheten i vårt landsting. Det är vi beredda att göra även under de fyra år som väntar. Vi är stolta över det vi gjort, men framför allt hungriga att fortsätta.

Nu ska vi gå ut och berätta om vår politik. Jag ser mycket fram emot den valrörelse som nu börjar. Hör gärna av dig om du vill vara med och arbeta för att föra ut den moderata politiken. Ju fler vi är, destor starkare blir vi!

Inga kommentarer: