17 september 2010

Valspurt

Jag upptäckte just till min häpnad att jag inte skrivit sedan den 7 september. Men de tio dagar som gått sedan dess har nästan helt ägnats åt valkampanj. Hundratals dörrar har knackats, massor av samtal hållits, debatter och intervjuer genomförts och däremellan har en och annan timme lagts på telefonsamtal, samtal i valstugan och sist men inte minst e-post och inlägg på Facebook.

Det har helt enkelt varit valrörelse, och då är det möten med människor som är viktigast. Det betyder inte att inlägg här på bloggen är betydelselösa - men tiden räcker inte alltid till allt.

Valspurten har som sagt präglats av samtal med väljare. Intrycket av dessa samtal är riktigt positivt. Många har spontant sagt att de ska rösta på oss, och många många har efterhand sagt att de redan har röstat på oss. Det sporrar och känns mycket hedrande och förpliktigande.

Mest glädjande är naturligtvis de som säger att de märker att vår politik gör skillnad i landstinget. Men beskedet till dem och till alla andra är att vi har mycket kvar att göra - och det ska vi göra under de fyra år som kommer.

Inga kommentarer: