06 september 2008

Succé på Ackis

Hemkommen från några givande timmar på Ackis är det bara att konstatera: det öppna huset blev en jättesuccé med långt fler besökare än väntat och många uppskattande kommentarer om verksamheten och initiativet att visa upp så mycket.

För egen del ägnade jag ett par timmar åt att går runt och se på utställningar, prata med folk och lyssna till intressanta föredrag. Att ett av världens bästa sjukhus finns i Uppsala kände många säkert redan till, men det verkar av kommentarer att döma som om många genom dagens aktiviteter också insett vad sjukhuset faktiskt betyder för Uppsala, för länet och för hela regionen.

Succé blev det alltså alldles uppenbart - mycket välförtjänt för hela sjukhuset och alla dess medarbetare!

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag tillbringade även jag lördagen på UAS. Närmare 7 timmar på akutmottagningen. Enligt personalen var det att komma lindrigt undan.
Vi var åter på akuten i går kväll/natt. Denna gång gav vi upp kl 01.30 utan att få träffa någon vårdpersonal, förutom en mycket otrevlig dam i "luckan"
I väntrummet satt en kvinna med blodpropp i benet som efter 4,5 timmar ännu inte fått träffa någon läkare eller sjuksköterska. Hon blev sämre och sämre, men fick ingen hjälp."De väntar väl tills den har släppt och fastnat i min lunga" Om detta är bland de bästa sjukhusen i världen, om detta är den bästa vården...

//Kie