12 april 2010

Välkommen hit - välkommen hem!

En stor dag för Uppsala idag, när den nya järnvägsstationen äntligen invigdes. Ett imponerande bygge, som dessutom är mer än en station. Den nya gången under spåren binder samman staden och bidrar till att Uppsala allt mer blir en storstad. Butiker, service och spännande arkitektur gör stationen till ett mötescentrum lika mycket som en del av ett resecentrum. Sationen bidrar verksamt till Uppsalas utveckling - bra för oss alla som bor eller verkar här.

För oss som hör hemma i Knivsta går det dessutom inte att komma ifrån att Uppsala C inspirerar. Jag hoppas att vi snart kan se något liknande även i Knivsta. Efter den genomgång vi moderater nyligen ordnade kring centrum- och trafikfrågor känns det inte helt främmande.

Måndagen avrundades annars med den första kvällen med moderaternas kandidatskola. Över hundra inspirerade kandidater lyssnade till föredrag som sjukvård och andra landstingsfrågor, jobbpolitik och trygghetsfrågor. Det minsta man kan säga är att stämningen var både taggad och segerviss. Vi har en bra politik, har mycket att vara stolta över under mandatperioden och inte minst massor av idéer att möta väljarna med i valrörelsen. Det känns riktigt bra nu!

Inga kommentarer: